کلیدواژه‌ها = عناصر غذایی
اثر بیوچار پوسته برنج و باکتری محرک رشد بر عملکرد و ترکیب شیمیایی اسفناج در خاک تحت تنش شوری

دوره 33، شماره 3، آذر 1398، صفحه 335-348

10.22092/ijsr.2019.122566.380

زهره بوالحسنی؛ عبدالمجید رونقی؛ رضا قاسمی؛ مهدی زارعی


اثر اسیدهای آلی ریشه در قابلیت جذب عناصر غذایی در ریزوسفر

دوره 21، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 171-189

10.22092/ijsr.2018.127085

زهرا خادمی؛ محمد جعفر ملکوتی؛ دیوی جونز


اثر روش‌های مختلف کوددهی بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه‌ی کیوی

دوره 30، شماره 3، آذر 1395، صفحه 237-248

10.22092/ijsr.2016.107355

بیژن مرادی؛ طاهره رئیسی؛ سمیه شاهنظری


اثر نیتروژن و باکتری‌های زیستی بر عملکرد، غلظت و جذب کل عناصر غذایی شاخساره گندم

دوره 27، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 141-148

10.22092/ijsr.2013.126239

محمد‌باقر حیدریان پور؛ زهرا رمضانی مژدهه؛ عبدالمجید ثامنی


تأثیر نسبت‌های مختلف آمونیوم به نیترات و سطوح کلسیم بر رشد، غلظت عناصر غذایی و کیفیت گل رز

دوره 23، شماره 1، خرداد 1388، صفحه 23-33

10.22092/ijsr.2009.126653

شهرام کیانی؛ محمد جعفر ملکوتی؛ سید جلال طباطبایی؛ محسن کافی